Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Nehéz mérkőzésen fontos győzelem a Győr ellen - Országos Ifjúsági

Ifi csapatunk ugrott elsőként vízbe vasárnap délelőtt. Veres Zoltán csapata a hatodik helyen kezdte a fordulót, míg a győri együttes még nem szerzett pontot és mögöttünk a hetedik helyen tanyázott, 3 ponttal lemaradva. 

 

Az első három negyedben fej-fej mellett haladt a két csapat.Első negyedben 2-2 volt az állás, pedig az elején már 0-2-re ment a Győr, ám előbb Gál Benedek, majd Fehér Gergő talált be. A másodikban pedig 5-5 és végig egymást üldözte a két csapat. A harmadik negyedben kétszer a Győr egyszer mi kerültünk előnybe, így 8-8 állt a táblán. Az utolsó játékrészben viszont 2,5 perccel a meccs vége előtt Mikes Balázs emberelőnyből betalált, amivel először a mérkőzésen kétgólos előnybe kerültünk. Az utolsó másodpercben esett győri találat pedig csak szépítésre volt már elég így szűk 1 gólos, de annál fontosabb győzelmet arattak Fehér Gergőék. 

 

Veres Zoltán a következőt mondta a mérkőzés után: “Egyszerűen a hétköznapi formánkat képtelenek vagyunk hétvégén is előhozni. Támadásban kialakítottuk a helyzeteinket de gólra már csak nagyon kis arányban tudtuk váltani, ez látszik is a statisztikából… ehhez párosult, hogy kapusaink sem voltak a top formájukban és peches gólokat kaptak, ami demotiválta a védekezésünket ami amúgy sem volt a legacélosabb ezen a mérkőzésen. Ennél a játéknál sokkal több van ebben a csapatban és ezt újra meg fogjuk mutatni!

Gratulálok a Győrnek mert az őszi fordulóhoz képest most megizzasztottak minket.

Hajrá Ybl!”

 

Jövő héten Nagykanizsára látogatnak a fiúk. 

Nagykanizsa-YBL 16:45 Nagykanizsai uszoda

 

Ifjúsági Országos Bajnokság A2 - Középszakasz 5. forduló

YBL WPC-GYVSE Uni-Győr: 12-11 

(2-2 / 3-3 / 3-3 / 4-3)

 

Ybl: Fehér 7 ; Gál, Mikes, Farkas, Békési, Szloszjár 1-1

 

2024-04-08Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: