Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Fontos pontokat szereztünk a Margitszigeten! - Országos Serdülő A2

Az UVSE csapata volt a szombati ellenfelünk és aki kilátogatott a Margitszigetre igen izgalmas meccset láthatott. Gyors gólváltással kezdődött a mérkőzés, két perc elteltével 1-1 volt az állás, Mikes Balázs egyenlített ki akcióból, sőt a negyed végén még egy büntetőt is kiharcolt, amelyből viszont sajnos nem sikerült betalálnunk. A második negyed hasonló forgatókönyvvel zajlott, ezúttal fél perccel félidő előtt Fiser egyenlített ki. 2-2.

 

A harmadik negyed közepén aztán sikerült átvennünk a vezetést, ismét Mikes volt eredményes, de sajnos nagyon hamar kiegyenlített az UVSE is, maradt a döntetlen a negyedik negyedre. 3-3

 

A negyedik negyed második percében Szaplonczay gólja ismét csak a döntetlenre volt jó, fél perccel korábban ugyanis már ismételten a lila-sárgák vezettek. Az utolsó két percben, két büntetőt is megítéltek a játékvezetők a javunkra, de sajnos egyiket sem sikerült gólra váltani, maradt a döntetlen a mérkőzés végére. 

 

A büntetőpárbajra ugyanakkor összekapták magukat a srácok és senki sem hibázott öt lövés után, míg a túloldalon az UVSE 5/4-el zárt miután Fiser Ákos kivédte Tőzsér Nándor ötösét. 

 

UVSE II. - YBL : 4-4 b.ü. 8-9 

(1-1;1-1;1-1;1-1;4-5)

Gól: Mikes 4; Fiser, Szaplonczay, Szentandrási, Vatay-Nemes, Somogyváry 1-1

Kapus: Fiser 64%

Köllő Attila: “Négy gólt kaptunk a mérkőzésen, jó volt a védekezés, remekül védett a kapusunk, de továbbra is sok a gond a fejekben támadásainknál.

Most is két meghatározó játékosunk veszítette el a fejét, és a támadásunk közben kapott jogosan cserés kiállítást.

Ehhez hozzájött még három kihagyott ötméteres, ziccerek, rossz döntések.

Amíg ezeken nem tudunk úrrá lenni, nem érdemlünk győzelmet.

Hajrá YBL!”

 

2024-04-26Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: