Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Fájó vereség Debrecenben - OB1/B

Háromgólos vereséget szenvedett férfi csapatunk Debrecenben, szombaton a felnőtt férfi OB1/B 20. fordulójának rangadóján. A dobogó elérése szempontjából kulcsfontosságú bajnoki mérkőzésen végig vezetve nyert a cívisvárosi együttes. 

 

Szombaton délelőtt Debrecenben volt jelenése Sziklai Tamás együttesének. Mindkét csapat foghíjasan készülhetett a bajnoki rangadóra, ugyanis a hazai csapatból eltiltás miatt hiányzott Rózsa Bence, valamint Macsi Patrik. A mi oldalunkon pedig betegség miatt nem játszhatott csapatkapitányunk Tóth Kristóf és kapusunk Vértes Dániel, míg eltiltás miatt nélkülözni kényszerültünk Hertzka Olivért is. 

 

A mérkőzés egy gyors gólváltással kezdődött, Dienes Imre az első támadásból betalált, amire Csicsáky Vince passzából Horváth Botond válaszolt emberelőnyből. Ezt követően négy percig úszkáltak fel-alá a felek, majd Seeler Botond lőtt akciógólt három perccel a negyed vége előtt. Több gól nem esett, Csillagh Bence három védéssel hozta le a negyedet. 

 

A második negyedben pedig eldőlt sajnos a mérkőzés. A Debrecen három gólt lőtt lőtt zsinórban, 4-2. Baksa János akcióból visszahozott minket egy gólra, és Böröczky Bence egy szemfüles megoldással még egyenlített is. A Debrecen másfél perc alatt lőtt újabb 3 gólt és 7-4-es vezetéssel mehettek félidőre a felek. 

 

A harmadik negyedet pedig ott folytatta a Debrecen, ahol abbahagyta, 20 másodperc elteltével újabb gólt szereztek, majd a negyedben ment végig a gólváltás, három gólnál közelebb egyszer sem tudtunk zárkózni. Horváth Boti a kapufától húzott gólt, Simon Gábor szintén előnyből talált be, valamint Baksa is megszerezte második gólját egy gyönyörű akció végén de a különbség nem változott. 10-7

 

Cséplő Tamás két kapufás góljával sikerült visszajönni egy kicsit a meccsbe a negyedik negyed elején, de alig egy perccel később Somorjai visszaállította a háromgólos különbséget. Egy gól esett már csak itt is és ott is és 12-9-es vereség. 

 

Sziklai Tamás, vezetőedző: “Nem kezdtük rosszul a találkozót de a 2. negyed nagyon elvitte számunkra negatív irányba a meccset és nem tudtunk visszakapaszkodni. Sajnos kijött az edzéshiány a csapaton és az ellenfél sokkal gyorsabb vízilabdát játszott mint mi. Van még 6 mérkőzésünk az idei évből, ki kell hoznunk belőlük a legtöbbet és egy szép utolsó periódust produkálnunk. 

Hajrá YBL!”

 

DVSE-Master Good - YBL WPC  12-9

(1-2 / 6-2 / 3-3 / 2-2 )

 

YBL: Baksa János 3 ; Horváth Botond 2 ; Seeler B., Böröczky B., Dr. Simon G., Cséplő T. 1-1)

 

2024-04-10Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: