Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Két vereség az alsóházban - Budapest Gyermek YBL II. (2011)

Az utolsó forduló következett a Budapesti Markovits Kálmán Gyermek III. fiú Bajnokság (2011) alsóházában is szombaton, Bencze András legénysége pedig a III. kerületi TVE uszodában próbálta szépen zárni a bajnokságot. 

 

Ez sajnos nem jött össze, ugyanis először a csoportelső Kis-Pingvin ellen szenvedtünk 10 gólos vereséget, majd a csoport második helyezettje ellen szenvedtünk nyolc gólos vereséget. Ezzel csapatunk sajnos az utolsó helyen végzett csoportjában. 

 

Kis-Pingvin SE - YBL WPC II. : 14-4

(3-0; 5-0; 4-3; 2-1)

Gól: Fecser 3; Csaba-Laász 1

Kapus: Pócs 50%

Bencze András: “Az elmúlt két hét edzés látogatottsága, és az azokon tapasztalt fegyelmezetlenségek vissza köszöntek a teljesítményünkben. Gyermeteg hibák tömkelege, dekoncentráltság, és mozizás... így tudnám összefoglalni. Amikor 1-2 játékosom merte az edzéseken tanultakat alkalmazni, annak mindig gól vagy gólhelyzet lett a vége. Bekéne állni mögéjük, de inkább járjunk edzésre.”

 

YBL WPC II. - Városgazda UA : 6-14

(1-4; 1-1; 3-5; 1-4)

Gól: Csaba-Laász, Lépi 3-3

Kapus: Pócs 42%

 

Bencze András: “Bár közel egy órán át beszéltük át az előző mérkőzés hibáit, sajnos ott folytattuk ahol abbahagytuk. Dühítő, hogy négy emberelőnyös helyzetnél az első passzt mind a négyszer olyan csapattársnak adtuk aki előtt ott volt az ellenfél. Ami a legnagyobb probléma, hogy hiányzott a csapatból a küzdeni akarás. Igyekeztem ez ellen tenni, de csak a fejem fájdult meg. Sok tanulsággal szolgált ez a szezon, a jövőre való tekintettel valtoztatunk több dolgon is annak érdekében, hogy növeljük a versenyhelyzetet.”

 

2024-05-07Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: