Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Újra győzelemnek örülhetett férfi csapatunk - Férfi Ob1/b

Nyolc mérkőzés óta nyeretlen férfi csapatunk ezúttal a Fehérvár együttesét fogadta hazai pályán, a Komjádiban, szombat este. Nagyon éhesek voltak már a sikerre a fiúk, mindenki érezte azt, hogy bár a bajnokság elúszott számunkra, ennél többet tudnak és több is van bennük. A tabellán a hatodik helyen álltunk, míg ellenfelünk a tizedik pozícióból várta a mérkőzést. 

 

Jól kezdtük a találkozót, ugyanis Tóth, valamint Cséplő góljával már két perc után 2-0 volt, ám a következő hat percben nemhogy növeltük volna előnyünk, a Fehérvár kiegyenlített, sőt át is vette a vezetést. 2-4

 

A második negyed úgy kezdődött, ahogy az első befejeződött, fehérvári góllal. Ám előbb Hertzka Olivér talált be, majd Tóth Kristóf ismét eredményes volt büntetőből, hogy aztán tovább fejelje aznapi teljesítményét center akcióból is betalált. Az egyenlítés is összejött, nyolc másodperccel a negyed vége előtt Hertzka Dominik talált be egy szép átlövés után. 6-6

 

A harmadik negyedben pedig végre, hosszú idő után megmutatta a szebbik arcát a csapat, mert így is tudnak játszani. Cséplő, Baksa, Kibédi majd Tóth talált be a mi oldalunkon, míg a vendégek a remekül összeálló védelmünknek, valamint Csillagh fontos védéseinek köszönhetően egyszer sem. Négy góllal nyertük meg ezt a negyedet, 10-6-os előny birtokában várhattuk az utolsó negyedet. 

 

Az utolsó játékrészben aztán már egyszer sem engedtük három gólnál közelebb a vendégeket, de vezettünk már öt góllal is. A végén háromgólos győzelemnek örülhettünk, 13-10-vel húztuk be a három pontot. 

 

YBL - Fehérvár VS : 13-10

(2-4; 4-2; 4-0; 3-4)

Gól: Tóth 5; Cséplő, Baksa 2-2; Hertzka D., Hertzka O., Kibédi, Csepeli 1-1

Kapus: 50% Fiser 33%

Sziklai Tamás: “Hosszú idő után tudtunk újra győzelemmel kiszállni a medencéből.

A kezdés sajnos ismét nem a legjobban sikerült, bár 2:0-ra még mi vezettünk de utána 6 gólt kaptunk zsinórban és ismét csak kapaszkodnunk kellett vissza a mérkőzésbe. Szerencsére a 3. negyedtől sokkal jobban összeállt a védekezésünk, blokkjaink a helyén voltak és a kapuban is a megfelelő szintre fejlődtünk fel. Ez volt az a negyed, ahol végre a jobbik arcát mutatta a csapat és úgy játszott, ahogy kell. Bár az éremre már nincs sanszunk, jövő héten presztízs csata vár ránk, amit szeretnénk megnyerni!

 

Hajrá YBL!”

 

2024-05-07Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: