Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 7.forduló

Országos csapataink vasárnap Leányfalun szálltak vízbe a Dunakanyar ellen. A két klub már bajnokság előtt is találkozott a kvalifikációban ezért tudtuk mire is számítsunk. 

Serdülő mérkőzést a 4.negyed elején 7:7-es állásnál félbeszakították és lefújták; ennek kimenetele és végeredménye később várható.

 

Gyermek

Dunakanyar Waterpolo - Ybl Wpc  11:14

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Az első negyedben örvendetes volt a rengeteg helyzet kialakítása, ezekből viszont csak két gólt szereztünk. A helyzetkihasználásunk a mérkőzés további részében feljavult, végig kontroll alatt tartottuk az eredményt,   belefért némi kisérletezés. Összességében elégedett vagyok a mutatott teljesítménnyel.

Hajrá YBL!"

 

Serdülő

Dunakanyar Waterpolo - Ybl Wpc  7:7 (mérkőzés lefújva)

statisztika

Kibédi Botond értékelése:

"Sajnos ismételten a helyzetkihasználásunknak köszönhetően tettük magunknak nehézzé ezt a mérkőzést… Egy-két játékosom nem tudja felfogni, hogy serdülő szinten már nincs olyan, hogy könnyű mérkőzés… Ebből kifolyólag játszottunk egy rendkívül kiélezett mérkőzést, ahol 40 másodperccel a vége előtt félbeszakadt a meccs, amikor mi jöhetünk volna büntetővel. Egyelőre nem tudni hogyan lesz a folytatás, várjuk a szövetség döntését! 

Dolgozunk tovább keményen, van hova fejlődni! 

Hajrá YBL!!"

 

Ifi

Dunakanyar Waterpolo - Ybl Wpc  7:11

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"A serdülő mérkőzésen történt események miatt egy felpaprikázott csapat ellen szálltunk vízbe, ahogy a védekezésünk jól működött. Gratulálok cspatomnak, hogy végig tudtak koncentrálni és a játékkal foglalkozni minden külső körülmény ellenére. Támadásainkon kell még csiszoljunk de egyre jobban érezzük, hogy jövünk ki a gödörből.

Hajrá Ybl!"

2021-11-15Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: