Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 6.forduló

Vasárnap Országos csapatink Sopronba utaztak bajnokságuk 6.fordulója alkalmából

 

Gyermek

Soproni Vse - Ybl Wpc  9:11

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"A legfőbb célunk a mérkőzés megmyerése volt, ez sikerült. Dícséret illeti ellenfelünket is, nem volt könnyü meccs, végig nagy küzdelemben a rutinosabb egyéni teljesítmények döntöttek a mi javunkra.

Hajrá YBL!"

 

Serdülő

Soproni Vse - Ybl Wpc  9:11

statisztika

Kibédi Botond értékelése:

"Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk, főleg, hogy több alap játékosunk is hiányzott. Ahogy azt a srácoknak is mondtam, a meccs eleje nagyon fontos… Kihagytunk 3 tiszta ziccert, aminek köszönhetően szorossá tettük a legelejét és az ellenfelünk belelkesedett. Ahelyett, hogy már a legelején lezártuk volna a mérkőzést azzal, hogy belőjük a tiszta helyzeteket, mi inkább megnehezítettük saját magunk dolgát. Amiért dicséret illeti a csapatot, az óriási küzdeni akarás, az alázatos csapatmunka, és a higgadtság kiélezett szituációkban. Egy jó csapat gyenge játékkal is tud mérkőzéseket nyerni, mi ma ezt megmutattuk. 

Dolgozunk tovább keményen !!

Hajrá YBL!!"

 

Ifi

Soproni Vse - Ybl Wpc  7:17

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Hosszú időt hagytunk ki a két mérkőzés között mert az előző fodulóban a Nagykanizsa nem állt ki ellenünk. De hasznosan töltöttük az elmúlt heteket; mini alapozás és egy utazás is belefért ahol jó cspatok ellen tudtunk készülni. Már az első negyedben eldőlt, hogy hazahozzuk a 3pontot így tudtunk gyakorolni is a bajnokság többi mérkőzésére. Gratulálok csapatomnak mert a szombati egész napos utazás után és még egy soproni út után is tudtak összpontosítani, illetve elismerésem a Sopronnak is.

2021-11-01Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: