Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Nem bírtunk az éllovassal

Országos bajnokság A2-es csoportjának utolsó előtti 25.fordulójában a (mostmár kijelenthetjük), gyermek és serdülő korosztályban a bajnok Osc-t fogadtuk.

 

Gyermek:

Ybl Wpc - A-Híd Osc Újbuda  3:16

Statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Gratulálok az Osc-nek az egész bajnoki szezonhoz! Az első két negyedben végig partiban voltunk és kicsit szorongattunk is ellenfelünket, de ahogy térfelet cseréltünk ez el is tűnt.. Tömegesen jöttek elő a védekezésünkben és támadásainkban a fegyelmezetlenségek. Nyílván egyszer fent és egyszer lent, de legalabb két negyed értékelhető a többiről meg nem beszélünk. Innen is elnézést kérünk játékosom fegyelmezetlenségéért aki meg is kapta az ezért járó büntetését."

 

Serdülő:

Ybl Wpc - A-Híd Osc Újbuda  4:19

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Az első és a harmadik negyeddel elégedett vagyok, azonban a másik kettőben mintha egy másik csapatunk játszott volna. Szorosabb meccset szerettünk volna játszani, de összességében ennyivel is megérdemelten nyert ellenfelünk."

 

Ifjúsági:

Ybl Wpc - A-Híd Osc Újbuda  5:16

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Ajándék gólokkal segítettük ellenfelünket, gyermek szinten is elkerülhető hibákat vétettünk. Nagyon hullámzó ifi játékosaink teljesítménye, szép megoldásaikat ordító hibák követik. Tét nélküli mérkőzésen görcsösen játszanak, pedig itt lehetne élvezni ezt a sportot. Hajrá YBL!"

2019-05-20Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: