Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

100%-os teljesítménnyel csoportgyőztes a budapesti gyermek csapatunk - Budapest Gyerek YBL I. (2011)

Szombaton vízbe ugrott a Kibédi Botond vezette budapest gyermek csapatunk is a Budapesti Markovits Kálmán Gyermek III. Fiú Bajnokság középházának utolsó fordulójában. A Cegléden megrendezett utolsó körben előbb a hazai Cegléddel, majd a második helyért hajtó Kecskeméttel mérkőztünk meg. A mi fiainknak pedig nem más célja volt, mint veretlenül megnyerni a bajnokság középszakaszát. 

 

Ennek megfelelően, óriási elánnal és játékkedvvel mentek vízbe a fiúk az első meccsen, és már a félidőre 6 gólos előnyt építettek ki maguknak. A 2-8-as első félidőt egy 3-7-es második játékrész követte, így az első feladatot kipipálták a fiúk, bebiztosították a csoport első helyét. 

 

A második mérkőzés a délelőtt szintén győztes meccsel kezdő Kecskemét volt, így bár a kék sapkában játszó Kecskemétieknek igazán tétje nem volt a mérkőzésnek - ők a délelőtti győzelemmel bebiztosították a második helyüket -, azért mégiscsak megpróbáltak volna megakadályozni minket a 100%-os forma megtartásától. 

 

A Kecskemét nagy csatára késztetett minket, ugyanakkor ma is a helyén volt a szíve a csapatnak, és szép lassan felőröltük ellenfelünket, és 12-9-re megnyertük a találkozót. 

 

Külön szeretnénk gratulálni Selmeczi-Zsuppányi Kolosnak, aki 71 góljával, nem csak harmadik lett a góllövőlistán, de a szövetség pontozási rendszerét tekintve a bajnokság legjobb játékosa lett. Ezúton is GRATULÁLUNK!Ceglédi VSE - YBL WPC I. : 5-15

(1-3; 1-5; 2-3; 1-4)

Gól: Selmeczi-Zsuppányi 9; Bodnár Vázsony 2; Kovácsi-Siklósi, Bozzay, Nagy, Győrfi-Tóth 1-1

Kapus: Szabó 44%

Kibédi Botond: “ Mérkőzés elején az volt a kérésem a srácoktól, hogy 120%-on pörögjünk a találkozó elejétől kezdve, szerencsére ez nem is volt másképp! Nagyon motiváltan, kellő agresszivitással játszottunk! A szoros emberfogásunk végre jól működött ennek is köszönhető az 5 kapott gól, elől pedig a helyzetkihasználásunk is egészen jó volt. Összességében, mindenki sokat tudod játszani és bizonyítani hogy van helye az I-es csapatban! Gratulálok!”

 

YBL WPC I. - Kecskeméti Sportiskola: 12-9

(4-3; 2-2; 3-2; 3-2)

Gól: Selmeczi-Zsuppányi 5; Nagy, Bozzay 3-3; Kovácsi-Siklósi 1

Kapus: Dankó 25%

Kibédi Botond:

Tudtuk, hogy az idei év legnehezebb mérkőzése fog következni. Szerencsére a fiúk nagyon motiváltak voltak, hiszen a célunk a veretlen csoport győzelem volt és ennek tükrében kezdtük el a mérkőzést. A találkozott szinte végig vezetve kezünkbe tartottuk, nagy fegyvertény volt, hogy a Kecskemét legjobb játékosát a félidő előtt ki tudtuk pontozni. Ezen a meccsen a helyzetkihasználásunk és a védekezésünk sem volt az igazi, talán ez felírható a fáradtság számlájára. Ami viszont nagyon tetszett, hogy a srácok szívüket, lelküket beletették ebbe a mérkőzésbe is! Összességében egy nagyon izgalmas és színvonalas találkozót játszottunk a Kecskemét csapatával, akiknek innen is szeretnék gratulálni, mert edzőjükkel remek munkát végeztek az elmúlt 2 évben! 

Ami a srácokat illeti elképesztő büszke vagyok rájuk, rengeteget fejlődtünk és igazi csapattá váltunk ebben az évben! Örülök, hogy a következő szezonban is közösen dolgozhatunk majd! 

Gratulálok a csoport győzelemhez! 

Hajrá YBL!!”

 

2024-05-07Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: