Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Budapesti Serdülő B csoport 2.meccsnap

II-es csapatunk szombaton a bajnokság 2.mérkőzés napon, a 3. és 4.fordulóban a Városgazda és a III.ker TVE csapataival mérkőztek meg a Kőér utcai uszodában.

 

3.forduló

Városgazda Utánpótlás Akadémia - Ybl Wpc II  11:13

gólok:Kósa 3, Mógor 3, Nemes 2, Csillag 2, Lakatos 1, Rákosi 1, Zóka-Újhelyi 1

statisztika

Sipőcz Balázs értékelése:

"Rendkívül eseménydús héten vagyunk túl, ennek fényében izgatottan vártam, hogy milyen teljesítményre képesek a fiúk a bajnokin. Tudtuk, hogy ellenfelünk egy kemény, sokszor a sportszerűség határait súroló vízilabdát játszik, mely tőlünk igencsak távol áll. Bátrak voltunk, nem ijedtünk meg a pofonoktól, és óriási szívvel mentünk előre, ennek eredménye a 3 pont.

Hajrá YBL!"

 

4.forduló

Ybl Wpc II - III.kerületi TVE  9:3

gólok:Kósa 3, Lakatos 2, Csillag 2, Nemes 1, Kalmár 1

statisztika

Sipőcz Balázs értékelése:

"Kétségkívül az idény legjobb játékával rukkoltunk elő, élmény volt nézni a csapatomat! A védekezésünk végig feszes és összeszedett volt, a kapusaink remekeltek, elöl pedig kíméletlenül kihasználtuk az adódó lehetőségeket. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, kijárt már nekik egy ilyen fajta siker, megdolgoztak érte! A mai nap fontos visszajelzés volt számomra, hogy jó úton járunk, de még nagyon sokat kell edzenünk ahhoz, hogy az OSC-vel és a Miskolccal is felvehessük a versenyt a jövőben. Ez a cél lebeg a szemünk előtt, ilyen hozzáállással fejlesztjük magunkat a következő hetekben.

Hajrá YBL!"

2023-10-28Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: