Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás A2 9.forduló

Vasárnap utánpótlás csapataink az Osc ellen szálltak vízbe a Nyéki Imre uszodában. Gyermek csapatunknak nem sikerült a pontszerzés, Serdülőink hozták a kötelezőt és Ifi csapatunk ezzel a győzelemmel az alapszakasz tabella élére került a nyugati csoport 9.fordulójában

 

gyermek

Genesys Osc Újbuda11 - Ybl Wpc  9:7

gólok: Horváth 5, Uhlmann 1, Nagy 1

statisztika

Sziklai Tamás értékelése:

"Nagyon szomorú vagyok, hogy a csapat nem hiszi el amire képes. Betojva nem lehet vízilabdázni és 7 db 6 a 6 elleni lövéssel, nem lehet rangadót nyerni. Érthetetlenül állok a dolgok előtt, hogy mitől nincs meg a kellő önbizalma a gyerekeknek. Sajnos a félelem elég sok összetevőt tartalmaz különböző szituációknál, amik teljes mértékben meglátszódtak játékunkon. Emellett amiben leginkább kéne fejlődnünk, az a küzdeni tudás, hogy menni kell előre és a legtöbbet kihozni magunkból egy adott mérkőzésen. Azt várnám el a csapatomtól amilyen az én mentalitásom is, hogy mindig küzdeni kell és megpróbálni a legjobb teljesítményt nyújtani, mert az élet ingyen semmit nem ad tálcán!

Hajrá YBL!"

 

serdülő

Genesys Osc Újbuda11 - Ybl Wpc  9:12

gólok: Mikes 4, Kósa 3, Nagy 1, Szebeni 1, Fiser T 1, Szaplonczay 1, Szentandrási Szabó 1

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Az első negyed négygólos vezetése után a srácok elengedték a mérkőzést, utána felvonultatták szinte az összes hibát, amit szoros emberfogásnál el lehet követni. Sajnos közben a támadásaink is nélkülözték a kreativítást, egyedül a centerjátékunk volt elfogadható. Ennél többet kell tennünk a következő meccseinken.

Hajrá YBL!"

 

ifi

Genesys Osc Újbuda11 - Ybl Wpc  8:10

gólok: Závódszky 3, Gárdai 3, Fehér 2, Kovács-Siklósi 1, Békési 1

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Gratulálok csapatomnak; tudtuk, hogy nehéz mérkőzés/mérkőzések elé nézunk így év végére és az első akadályon túl is vagyunk, így az alapszakasz élére tudtunk lépni. Csapatomban végre ha döcögősen is de elindult valami amivel játékosaim átveszik egymástól a felelőségeket és ez rendszerint pozitív végkifejlettel jár. Első negyed után taktikát váltottunk amivel már stabilabban is tudtunk támadni is. A fórjainkra viszon rá kell dolgoznunk mert kihasználásunk katasztrófa volt. Jó szériában vagyunk és nem szabad, hogy kizökkenjünk; még két mérkőzés van idén és szeretnénk 6pontot begyűjteni.

Hajrá Ybl!"

 

2023-11-26Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: