Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 2.forduló

Országos csapataink a hazai pályának minősülő Komjádi uszodában az Uvse II csapatait fogadták.

3meccs 2vereség 1győzelem mérleggel

 

Ifi:

Ybl Wpc - Uvse II  14:13 (9:9)

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"A rendes játékidő utolsó másodpercében egyenlített ellenfelünk, ez elkerülhető lett volna. Három negyeden keresztül kézben volt a meccs, azonban a negyedikre elkészültünk az erőnkkel. Mi nem tudunk ekkora pályán edzeni és ez kiütközött a végén. Két kiemelkedő teljesítménynek köszönhetjük az eredményt - László Bence a kapuban, Horváth Zoli pedig a mezőnyben nyújtott jóval átlag felettit.

Hajrá YBL!"

 

Serdülő:

Ybl Wpc - Uvse II  7:9

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Belealudtunk a mérkőzés elejébe, kellett másfél negyed mire felvettük az ellenfél pörgős játékát. Sok kis hibával játszottunk, de így is meccsben voltunk, sajnos igazi húzó ember nem volt a csapatunkban. Mindannyian úgy érezzük, hogy jobb eredmény volt ebben a meccsben, ugyanakkor ennek a csapatnak ez volt az első komoly mérkőzése. Megbeszéljük és javítjuk majd hibáinkat.

Hajrá YBL!"

 

Gyermek:

Ybl Wpc - Uvse II  9:12

statisztika

Dr. Nagy Sándor értékelése:

"Igazán kemény, pörgős mérkőzés volt. Kifejezetten összeszedett játékot mutattunk és nagyon örültem, hogy  legtöbbször az ad hoc helyzetmegoldasok helyett a tudatosság dominált a játékunkban. Bár többször is két gólos hátrányba kerültünk a mérkőzés során 9-9-ig folyamatosan tudtuk tartani a lépést az ellenféllel. Az utolsó negyedben több kritikus szituációból mi jöttünk ki rosszabbul, a három gólos vereséget túlzónak érzem. A legfontosabb, hogy erre a játékra lehet építeni a jövőben, a szerencse pedig legközelebb majd mellénk áll.

Hajrá YBL!"

2019-09-29Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: