Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Sima győzelmek az országos bajnokságban

A keleti csoport 2.fordulójában a Váci Vse vendégeként szálltak vízbe országos csapataink. Ismerve az erőviszonyokat nem meglepő eredmények születtek

 

Gyermek

Váci Vse - Ybl Wpc  5:18

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"Örülök, hogy minden negyedet, így a mérkőzést is magabiztosan meg tudtuk nyerni úgy, hogy minden játékos sok lehetőséget kapott a bizonyításra. Voltak nehezítő körülmények - kaotikus ítéletek sora a partról, illetve az ellenfél m zóna védekezése, ami ellen ebben a korosztalyban az egyik legnehezebb játszani - helyenként meg is zavart minket. Több begyakorolt játékelemet is viszontláttam, viszont vannak olyan hibák, amiket hónapok óta szinte minden meccsre elhozunk magunkkal (pl.:hátrány védekezesbeli tagozódás). Dolgozunk tovább,hogy  szintet tudjunk lépni, első sorban fejben.

Hajrá Ybl!"

 

Serdülő

Váci Vse - Ybl Wpc  13:24

Statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Méltatlan volt ez a mérkőzés a csapat tudásához, rengeteg fegyelmezetlenség volt a játékunkban, nagyon elégedetlen vagyok a hozzáállással. A jövő heti edzéseink elég egysíkúak lesznek. 

Hajrá YBL!"

 

Ifi

Váci Vse - Ybl Wpc  8:27

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Edzésnek jó volt ez a mérkőzés. Örölök, hogy mindenki tudott gólt lőni a mérkőzésen. Néha érthetetlen és kaotikus dolgok történtek de ezt is tapasztalni kell egy csapatnak.

Hajrá Ybl!"

2022-10-05Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: