Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Országos Utánpótlás 10.forduló

Országos csapataink szombaton az Oázis ellen szálltak vízbe a 10.fordulóban.

Gyermek és Serdülő mérkőzések a vártnál ellentétben simának tűnő mérkőzések voltak és az Ifi meccs első félideje is annak tűnt ám az Oázis hajrázott de ez sem volt elég.

Még két forduló van csapatainknak az alapszakaszból; Békéscsaba(idegenben) és Cegléd(itthon), ahonnan az összesített első négy csapat jut a felsőházba; csapataink jelenleg az első helyen vannak így voltaképp már feljutottunk.

 

Gyermek

Ybl Wpc - Oázis Sc  9:2

gólok: Szloszjár 4, Szentandrási 2, Hódi 2, Csuka 1

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"Foghíjas csapattal álltunk ki erre a merkozesre is, a sérülések és betegségek sajnos ezúttal sem kerülnek el minket. Kicsit rendezetlen játékkal, helyenként szép megoldásokkal, helyenként gyermeteg hibákkal, de osszessegeben jó vedekezessel magabiztosan nyertünk a csoportban egy stabil csapat ellen. Két rangado vár ránk még idén, ahol a körülményeket tekintve kiemelkedő teljesítményre lesz szükség, az eddig kevesebb szerephez jutott játékosoknak előre kell lepniuk, hogy eredményesek legyünk.

Hajrá Yb"l!

 

Serdülő

Ybl Wpc - Oázis Sc  14:9

gólok: Závodszky 3, Windisch 3, Szloszjár D 2, Fiser T 2, Melke 2, Mikes 2

statisztika

Köllő Attila értékelése:

"Erősen érződött a csapaton az elöző napi Honvéd elleni rangad; dekoncentráltan játszottunk az első két negyedben. A nagyszünetben átbeszéltük a tennivalókat és a harmadik  egyedben állva hagytuk ellenfelünket.

Tanulsága ennek a meccsnek is volt, igyekszünk ezt kamatoztatni a hátralevő két bajnoki meccsünkön.

Hajrá YBL!"

 

Ifi

Ybl Wpc - Oázis Sc  11:10

gólok: Csepeli 4, Frányó 2, Szekeres 2, Butacu 2, Erdősi 1

statisztika

Veres Zoltán értékelése:

"Végre egy rangadó jött a bajnokságban ahol tulajdonképpen a Miskolcon kívül nem volt szoros mérkőzésünk. Nagyon nagy lendülettel kezdtünk és ez megmarad az egész mérkőzésen. A harmadik begyedben elveszítettük centerünket, ez egy kissé megzavarta a csapatot és jöttek a védekezésbeni hibák. Gratulálok csapatomnak! Nagyon jó mérkőzést játszottak és megmutatták, hogyan is kell rangadón játszani. Hajrá Ybl!"

 

2022-12-02Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: