Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Vereség a Ceglédtől a középszakasz 9. fordulójában - Országos Gyermek

Országos Fiú Gyermek Bajnokság A2 - 9. forduló 

 

Nem sokban különbözött a gyerekek meccse a serdülőkétől, már ami az első félidőt illeti. Fej-fej mellett haladt a két csapat, háromszor a Cegléd, egyszer mi vezettünk egy góllal, de a félidőre döntetlen. 

 

Míg a harmadik negyed leginkább az ezt követő ifjúsági meccsre hasonlított (vagy fordítva). A Cegléd iramot váltott, mi pedig nem tudtunk tapadni rájuk így a mérkőzésen először két góllal a Cegléd vezetett. 

 

A negyedikben aztán igyekeztünk fordítani, a hazaiak szépen menedzselték az időt, és mivel Bartos duplája már nagyon a mérkőzés végén jött, a Cegléd egy gólt megtudott őrizni előnyéből és otthon tartotta a nagyon fontos három pontot. 

 

Ceglédi VSE - YBL : 9-8

(2-2;2-2;4-2;1-2)

Gól: Rajna 3; Bartos 2; Szigeti, Selmeczi-Zsuppányi, Horváth 1-1

Sziklai Tamás: “Betojva nem lehet vízilabdázni! Nagyon sok helyzetünk volt és ha több merészség van a gyerekekben, akkor simán meg tudtuk volna nyerni a meccset. Megint az a fránya 3.negyed…sajnálatos módon, itt veszítünk el szinte minden rangadót.  Minél hamarabb meg kell találni annak a módját, hogy ez ne fordulhasson elő többet. A betegségek sem segítettek minket és ha mindenki egészséges, talán ez a játék is elég lett volna, de ettől függetlenül, így is a győzelem volt a cél. Az utolsó 2 fordulóra, remélem az önbizalmat is elhozzák a srácok az uszodába, mert anélkül nehéz lesz eredményt elérni.

Hajrá YBL!

 

2024-05-16Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: