Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

Budapest gyermek II (2008) 7.forduló

A hétvégén mindkét 2008as csapatunk lejátszotta utolsó alapszakasz mérkőzését; I.es csapatunk a Ksi ellen maradt alul így az A csoport 6.helyéről-, míg II-es csapatunk az Asi Vasas II ellen győzött így a C csoport 2.helyéről várják a folytatást.

 

A csoport:

Ksi Se - Ybl Wpc  13:9

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"Egy jó, küzdős mérkőzést játszottunk a KSI csapatával. Sajnos a körülmények nem voltak kedvezőek - egész januárban fél csapattal tudtunk edzeni folyamatos megbetegedések miatt, ami a mai meccsen is meglátszódott - egy cserejátékossal álltunk bele a mérkőzésbe, ami a játékvezetői felfogás miatt a végén azt eredményezte, hogy a mérkőzést emberhátrányban fejeztük be úgy, hogy cserekapusunk is mezőnyben játszott már. A jó kezdés után folyamatosan elfogytunk, egyre pontatlanabbak voltunk - emberelőnyben többször labdával a kezünkben járt le a támadóidő, támadásaink végén nem néztük az órát, nem zártunk vissza ebből több lefordulásgólt kaptunk, sőt, saját emberelőnyeink elhibázása után lefordulásgólokat kaptunk. A sok hiba ellenére nagyon sok szép gólt is lőttünk, ami kellett ahhoz hogy a mérkőzés egészen a végéig nyílt sisakos legyen. Kvalifikáltuk magunkat tavaszra a felső házba ami rettentően értékes, hiszen minden héten élcsapatok ellen fogunk tudni játszani. Gratulálok a gyerekeknek, remélem hamarosan teljes létszámmal fogunk tudni edzeni."

 

C csoport:

Ybl Wpc II - Asi-Vasas II  21:1

statisztika

Dorogi Balázs értékelése:

"Az alapszakasz utolsó mérkőzésen egy könnyed mérkőzéssel tudtak visszarázódni a gyerekek egy hosszabb téli szünet után, ahol mindenki sok játéklehetőséget kapott. Örömteli az egy kapott gól, ami büntetőből született. Gratulálok Kibédi Botond kollégának a feljutáshoz a középházba, nagy dolog, hogy a 2008-as korosztály A és B csapata a felső illetve középső házban játszhat tavasszal."

2022-01-31Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: