Támogatók

Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Támogatók
Link ajánló

I. Békésút kupa; 3.helyen zárt Országos Gyermek csapatunk

Javában zajlik a Mom Sportuszodában a nyári alapozás és felkészülés a szeptember eleji Országos kvalifikációra. Csapataink egy-egy hetet Gyöngyösön töltenek, ahol a felkészülés közben nem hagyhatják ki, hogy egy egynapos túra alkalmával megmásszák a Kékes-t.

Ezzel egyidőben Országos Gyermek csapatunk Magyar kupa mérkőzeseket játszott és részt vett Békéscsabán az I.Békésút kupán, ahol egy előkelő 3.helyen zárt.

 

Sziklai Tamás értékelése:

"Ezen a héten Országos Gyermek csapatom rangos tornán vett részt Békéscsabán, ahol több A1-es csapat is az ellenfelünk volt. 

A mérkőzések fontos célt szolgáltak felkészülésünk szempontjából és számunkra nagyon jól sikerültek a megmérettetések. Ezúton köszönjük a szervezést mindenkinek!

 

Csoportunkban a Szentessel és a Cegléddel játszottunk. A Szentestől 7:13-as vereséget szenvedtünk. Nagyon bíztatóan kezdtük a mérkőzést, ahol vezettünk is egy darabig, de sajnos még sok hiba történt a gépezetbe, amitől nem bírtuk tartani ellenfelünkkel a lépést. Azért is volt fontosabb ez a találkozó a többinél, mert a Szentesiekkel is találkozunk majd nagyjából 1 hónap múlva az osztályozón. Az biztos, hogy nagyon sokat tanultunk belőle. Második csoportmérkőzésünkön 8:4 arányban nyertünk a Cegléd ellen, okos játékkal, kemény védekezéssel és nagy küzdéssel. Ezzel a 2. helyen végeztünk csoportunkban ahol másnap délelőtt a hazaiak ellen szálltunk vízbe a döntőbe jutásért.

Sajnos nagyon álmosan kezdtük az elődöntőt, olyan érzésem volt mint ha a fiúk belenéztek volna a békéscsabai éjszakába…0:7 után felébredtünk és próbáltuk ledolgozni tetemes hátrányunkat, ami majdnem össze is jött, végül 10:12-es vereséget szenvedtünk. A rossz kezdés ellenére, nem hagyott el minket a versenyszellem és nagyon pozitív volt, hogy a srácok egy másodpercig nem adták fel, hogy lehet esélyünk.

Bronzmérkőzésünkön a Kecskeméttel mértük össze tudásunkat. Két majdnem teljesen azonos szintű csapat találkozott, ahol fej-fej mellett haladva a végletekig kiélezett meccset játszottunk. Döntetlen állással fordultunk az utolsó negyedre, ahol végül 1 góllal bizonyultunk jobbnak ellenfelünknél 8:7 arányban. 

Ezzel megszereztük az előkelő 3. helyet a tornán. Mivel a többi csapat idősebb volt a miénknél és a testi adottságaik is kedvezőbbek voltak, így azt gondolom sikeresen zártuk ezt a szakaszt a felkészülés során. Folytatjuk tovább a munkát, hogy minél többet tanuljunk és jobbak legyünk a közelgő osztályozóra!

 

Hajrá YBL!"

Kattints a képre a galéria megnyitásához-->

2023-08-13Szerkeszti:     Veres Zoltán (Zocc)

Készítette:     Battyányi Gábor

Kapcsolat: